Prelucrarea datelor cu caracter personal

 1. Politica de confidentialitate

Flashcall este reprezentat legal de SimPark Invest SRL societate comercială ce își ia angajamentul ferm să prelucreze în siguranță deplină datele cu caracter personal. Respectăm caracterul personal al datelor specifice cu care ajungem să interacționăm. Acest angajament descrie toate practicile noastre organizaționale privind prelucrarea datelor, dar și opțiunile asupra modului în care datele personale sunt procesate.
Acest capitol conține informații importante despre drepturile dvs. la confidențialitatea datelor furnizate. Citiți-l cu atenție pentru a înțelege modul în care folosim datele dvs. personale. Putem actualiza această politică din când în când, în cazul modificărilor mici chiar și fără notificare, așa că vă rugăm să o verificați în mod regulat.
Furnizarea datelor dvs. personale către noi este voluntară. Cu toate acestea, fără a ne furniza datele personale, nu veți putea iniția un contract de parteneriat.
1.1 Flashcall.ro este reprezentat legal de SimPark Invest SRL.
1.2 Conform cerințelor Regulamentului UE 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal, Flashcall are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

 1. Colectăm informații despre dumneavoastră:

2.1 Când ni le furnizați direct:

Sunt cerute datele dvs. personale atunci când completați un chestionar, când participați la o acțiune de trimis mesaje către factorii de decizie, când deschideți emailuri de la noi, când accesați linkuri din mesaje de la noi, atunci când solicitați angajarea la noi, atunci când solicitați să vă implicați în acțiuni de voluntariat, atunci când ne contactați prin telefon/sms, prin e-mail sau postări în mediile de socializare online sau cand semnati un contract cu noi.

2.2 Când ne sunt furnizate indirect:

Informațiile dvs. pot fi distribuite către noi de către servicii ce au deja acces la datele dvs. (de ex. Google, Facebook).

2.3 Când informațiile sunt publice sau când ne sunt furnizate în concordanță cu legislația în vigoare.

 Putem combina informațiile pe care ni le furnizați cu informații disponibile din surse externe accesibile publicului. În funcție de setările de confidențialitate pentru serviciile pe care le folosiți, este posibil să accesăm și informații din acele conturi sau servicii. Folosim aceste informații pentru a ne înțelege mai bine audiența și pentru a ne îmbunătăți activitățile de comunicare și de strângere de fonduri.

2.4 Când vizitați site-ul nostru:

Utilizăm cookie-uri pentru a vă identifica atunci când vizitați site-ul nostru și pentru a ne permite să vă personalizăm experiența online (de exemplu, detaliile dvs. de conectare).

Flashcall nu trimite spam. Trimitem emailuri doar celor ce s-au înscris la lista de abonați și respectăm decizia celor ce doresc să se dezaboneze. Flashcall nu cumpără și nu vinde adrese de email.

 1. Ce date colectăm:

Vom colecta, stoca și utiliza următoarele tipuri de date personale:

De obicei, vă vom păstra numele și datele de contact (numărul de telefon, adresa de e-mail și profilul din mediile de socializare online) alături de minime date de geolocalizare (județul în care locuiți sau dacă locuiți în afara țării). Cu toate acestea, putem solicita sau înregistra alte informații acolo unde este cazul și doar dacă este relevant. De exemplu:

Efectuăm procesarea unor informații personale sensibile?

Legea aplicabilă recunoaște anumite categorii de informații personale ca fiind sensibile și, prin urmare, necesită mai multă protecție, inclusiv informații privind starea de sănătate, orientarea sexuală, etnie sau opinii politice. În cazuri limitate, în viitor, există posibilitatea să ajungem să colectăm date personale delicate despre dvs. Vom colecta aceste date personale sensibile doar dacă există un motiv clar pentru a face acest lucru; și vom face acest lucru doar cu consimțământul dvs. explicit.

Datele personale, oricum ne sunt furnizate, vor fi utilizate în scopul operării cu succes a platformei online Flashcall.

Putem folosi informațiile dvs. personale pentru:

3.1. A vă permite să utilizați serviciile pe care le oferim;

3.2. A vă trimite informații despre activitatea noastră.

3.3. A vă oferi serviciile, produsele sau informațiile pe care le-ați solicitat;

3.4. Îmbunătățirea experienței de navigare, personalizând interacțiunea cu site-ul nostru;

3.5. A gestiona orice plată pe care o efectuați prin activitatea noastră;

3.6. A colecta plăți și a trimite declarații și / sau chitanțe către dvs.;

3.7. A realiza cercetări privind impactul campaniilor noastre și posibilități de optimizare a implicării;

3.8. A ne ocupa de întrebări și reclamații făcute de sau în legătură cu dvs., referitoare la site-ul web sau la Flashcall în general;

3.9. Audit și / sau administrarea conturilor noastre conform prevederilor legale și / sau contractuale.

 1. Analiza de date și audiențe

Putem folosi informațiile dvs. personale pentru a efectua cercetări și analize de informații suplimentare din surse accesibile publicului (conform clauzei 2.1. de mai sus). Acest lucru ne ajută să înțelegem mai bine realitățile socio-economice, interesele și preferințele dvs., pentru a ne îmbunătăți comunicările și / sau interacțiunea cu dvs., pentru a vă asigura că inițiativele noastre sunt relevante și adecvate.

Facebook marketing

Putem folosi câteva dintre informațiile dvs. personale pentru a folosi serviciile Facebook ce ne permit să afișăm anunțuri atât susținătorilor existenți cât și celor potențiali, atunci când vizitează Facebook. Datele dvs. sunt trimise într-un format criptat care este șters de Facebook (a) dacă nu se potrivește cu un cont Facebook sau (b) după ce vă confirmă că sunteți titularul de cont înregistrat.

Pentru informații mai detaliate, consultați https://www.facebook.com/business/help/744354708981227 și politica privind datele Facebook la adresa https://www.facebook.com/policy.php.

Google Analytics

Putem folosi câteva dintre informațiile dvs. personale pentru a analiza performanța noastră digitală, de exemplu pentru a vedea cum poate fi îmbunătățit site-ul nostru web.

Pentru mai multe informații despre modul în care folosim informațiile dvs. personale în legătură cu Google Analytics, consultați https://www.google.com/analytics/terms/gb.html

 1. Comunicații

Prin completarea datelor în oricare din formularele de creare cont, inregistrare, participarea la un apel la acțiune, utilizatorul declară și acceptă ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a Flashcall. Astfel, utilizatorul își dă acordul ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate de către Flashcall.

În cazul în care ați oferit consimțământul adecvat, vă vom contacta pe oricare din căile disponibile, atunci când situația o impune. În cazul în care ne-ați furnizat adresa dvs. poștală, vă vom putea contacta prin poștă sau servicii de curierat. Vă vom contacta prin telefon, sms, servicii de mesagerie online sau prin e-mail, cu comunicări direcționate pentru a vă informa despre evenimentele sau activitățile pe care le considerăm de interes pentru dumneavoastră sau despre activitatea noastră.

 1. Procesarea plăților

Toate tranzacțiile financiare efectuate pe site-ul nostru sunt gestionate de furnizori terți de servicii de plati. Vom furniza datele dvs. procesatorilor de plăți numai în măsura în care este necesar pentru procesarea acestora. Flashcall nu păstrează datele de card ale utilizatorilor platformei.

 1. Datele persoanelor minore

Nu procesăm cu bună știință datele nici unei persoane sub vârsta de 18 ani. Dacă ajungem să descoperim că aveți sub 18 ani și informațiile personale sunt înregistrate de Flashcall, vom șterge aceste informații.

 1. Obligații legale

Vom dezvălui informațiile dumneavoastră organelor de anchetă sau instituțiilor responsabile de aplicarea legii, la cerere, numai atunci când sunt invocate obligațiile legale ale noastre.

 1. Securitatea datelor personale și accesul la acestea

Ne străduim să asigurăm cele mai avansate soluții tehnice pentru a preveni pierderea, distrugerea, utilizarea incorectă, modificarea, dezvăluirea sau accesul neautorizat la informațiile dvs. personale.

Informațiile dvs. sunt accesibile numai de personal instruit și contractori instruiți la rândul lor corespunzător.

De asemenea, putem utiliza agenții sau furnizori de servicii acreditați pentru a procesa date în numele nostru.

Rețineți că unele țări din afara UE sau SEE au un nivel mai scăzut de protecție a datelor cu caracter personal, inclusiv cerințe de securitate mai mici și mai puține drepturi pentru persoanele fizice. În operarea anumitor servicii online, putem transfera sau stoca date cu caracter personal colectate de la dvs. către o destinație din afara Spațiului Economic European. Dacă transferăm sau stocăm datele dvs. personale în afara UE/SEE, vom lua măsuri rezonabile pentru a ne asigura că destinatarul pune în aplicare măsurile necesare pentru a vă proteja datele personale.

În cazuri neprevăzute de această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal, și doar dacă situația o va cere, vom împărtăși datele dvs. personale doar în urma obținerii consimțământului dvs. informat.

 1. Drepturile utilizatorilor

Așa cum ne bazăm pe acordul dvs. de a utiliza informațiile dvs. personale, aveți dreptul să retrageți acest consimțământ în orice moment. Aveți dreptul de a ne cere să nu mai folosim informațiile dvs. personale sau să vă dezabonați din lista noastră de e-mailuri în orice moment. Eventualele solicitări ale dumneavoastră vor fi transmise către adresa contact@Flashcall.ro, iar pentru dezabonare, urmați link-ul desemnat din fiecare mass-email trimis de Flashcall.

De asemenea, mai aveți următoarele drepturi:

10.1. Dreptul de a fi informat - aveți dreptul să vi se spună cum vor fi utilizate informațiile dvs. personale. Această politică, precum și alte articole afișate pe site-ul nostru și în comunicările noastre, urmăresc să vă ofere o descriere clară și transparentă a modului în care pot fi utilizate informațiile dvs. personale.

10.2. Dreptul de acces - ne puteți scrie pentru a cere confirmarea informațiilor pe care le deținem și pentru a solicita o copie a acestor informații. Vom procesa cererea dvs. în maxim 30 de zile, cu condiția ca informațiile solicitate să se înscrie în categoria celor la care aveți acces și doar după ce v-am confirmat cu succes identitatea.

10.3. Dreptul de ștergere - ne puteți cere să vă ștergem informațiile personale din evidențele noastre.

10.4. Dreptul la rectificare - dacă credeți că înregistrările noastre privind informațiile dvs. personale sunt inexacte, aveți dreptul să cereți ca aceste înregistrări să fie actualizate.

10.5. Dreptul de a restricționa procesarea - aveți dreptul să cereți ca prelucrarea datelor dvs. personale să fie restricționată dacă există motive de îngrijorare privind exactitatea sau utilizarea legitimă a acestora.

10.6. Dreptul la transferabilitatea datelor - vă vom pune la dispoziție, în măsura cerută de Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) informațiile dvs. personale obținute sub consimțământul dvs. informat, într-un format care poate fi citit de mașină.

 1. Prelucrarea legală a datelor cu caracter personal

11.1. Suntem obligați să avem unul sau mai multe motive legale pentru a procesa informațiile dvs. personale:

11.1.1. Informațiile personale sunt prelucrate pe baza consimțământului.

Vom cere consimțământul dvs. pentru a utiliza informațiile pe care ni le-ați pus la dispoziție, pentru a vă trimite comunicări electronice, cum ar fi newslettere, e-mailuri, apeluri la acțiune. Vom reveni cu cerințe de extindere a consimțământului, doar dacă va fi cazul în viitor, dar nu vom transfera date sau nu vom pune la dispoziția terților date fără a obține consimțământul prealabil.

11.1.2. Informațiile personale sunt prelucrate pe baza unei relații contractuale

Majoritatea interacțiunilor noastre cu abonații și utilizatorii site-ului web sunt opționale. Cu toate acestea, uneori va fi necesar să procesăm informațiile personale astfel încât să putem intra în relații contractuale cu dumneavoastră.

11.1.3. Informațiile personale sunt prelucrate pe baza obligațiilor legale

În cazul în care situația o va cere, vom fi obligați să procesăm informațiile dvs. personale din cauza obligațiilor legale care ne sunt obligatorii.

11.1.4. Informațiile personale sunt prelucrate pe baza unor interese legitime

Legea ne permite colectarea și folosirea informațiilor personale în cazul în care acest lucru este în mod rezonabil necesar desfășurării activității noastre legitime (atâta timp cât utilizarea lor este echitabilă și nu influențează în mod nejustificat drepturile altor persoane).

11.2. Procesarea datelor pentru atingerea scopurilor noastre organizaționale

Scopul general al Flashcall este de a va oferi un serviciu prin  care veti putea să monetizati uşor şi rapid în mediul on-line munca pe care o prestati către clienţii dvs.

Când vom folosi informațiile dvs. personale, vom lua în considerare dacă este corect să facem acest lucru și dacă se regăsește în așteptările dvs. rezonabile. Vom pune mereu în echilibru drepturile dumneavoastră și interesele noastre legitime pentru a ne asigura că folosim informațiile dvs. personale în moduri care nu sunt inutile, inadecvate sau nedrepte în orice fel.

Aspecte organizaționale ce țin de prelucrarea datelor cu caracter personal:

 

 1. Ștergerea și actualizarea datelor

În general, dacă nu este încă necesar pentru scopul pentru care au fost colectate și procesate datele dumneavoastră, le eliminăm din evidențele noastre după cel mult șase ani de la data la care au fost colectate. Cu toate acestea, vom elimina înainte de termen din înregistrările noastre informațiile dvs. personale dacă nu mai sunt necesare în legătură cu scopul pentru care au fost colectate, dacă nu mai avem dreptul să le procesăm sau dacă vă exercitați dreptul de ștergere.

În cazul în care vă dezabonați sau ne cereți să nu vă trimitem emailuri sau alte comunicări electronice, vă vom păstra numele pe lista de excludere internă, pentru a vă asigura că nu sunteți contactat din nou.

Dacă doriți să ștergem sau să actualizăm datele dumneavoastră pe care le deținem, trimiteți o solicitare clar exprimată la adresa contact@Flashcall.ro.

 1. Site-uri terțe

Această politică de confidențialitate nu acoperă site-urile web externe și nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate sau conținutul acestor site-uri. Tehnologia permite inserarea de porțiuni (frame-uri) din site-ul Flashcall.ro în alte pagini.

Vă încurajăm să citiți politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri externe pe care le accesați prin link-uri de pe site-ul nostru.

 1. Contact

Pentru orice informatie necesara in legatura cu utilizarea platformei Flashcall trimiteți o solicitare clar exprimată la adresa contact@Flashcall.ro.